blue og guld

Jeg er i Velling. Det er her, jeg er.

Vil ikke vide så meget om marken, prøvede at krydse den for at komme til havet, men efter den kom et dynd. Eller et mudder. Jeg ved det ikke. Har købt blue jeans og guldkarameller i kwik spar, fandt et æble i en kasse på lærerværelset, nu har jeg en fremmed persons hår mellem tænderne. Det var indlejret i æblet, det er svært at forstå hvordan det er sket.

Jeg tog et gruppebillede af nogle bøger, jeg havde lyst til at huske at tænke på, jeg indså, det var umuligt at bære dem alle sammen med til vestjylland

gruppebillede 2

 

One thought on “blue og guld

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s