bjørnen i det blå hus

Det er meningsløst at vågne inde i natten og se, at klokken er 01:52.

Hvad skal jeg lave midt inde i natten.

Amalie har fortalt mig om de spambots, som rejser rundt på internettet. Det er ikke til at vide, hvor mange af de besøgende på en blog er spambots, og hvor mange er menneskekroppe, når man kigger på besøgsstatistikkerne. Det synes jeg er OK, tror på en måde den ukendte fordeling er repræsentativ for den analoge skriftverden også, så

velkommen til jer, spambots !
Jeg forestiller mig at I har hjul i stedet for ben. At I bare fyrer rundt.

Men kan godt se, hjulet ikke er en specielt hurtig transportform i internettets sammenhænge.

Jeg kan fortælle,  at jeg elsker de personer, jeg kender her. Herunder elever, lærere og pedellen. Det skyldes det tålmodige og beslutsomme ved dem. Hans Ottos bil er sort og har en stor forsamling plasticdyr boende i forruden. Også bilen holder jeg meget af.

YouTube har anbefalet denne video.

Men Thomas og Tim-klippet er alt for kort.
Og jeg kan ikke lide Bjørnen i det Blå Hus overhovedet.

One thought on “bjørnen i det blå hus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s