læsning

Andreas Eckhardt-Læssøe har lavet en læsning / præsentation af forfatterskolens afgangsantologi fra i år. Det synes jeg er et virkelig godt stykke læsearbejde, hvilket måske lyder som om at jeg bare elsker at få ros. Men roserne er jeg egentlig mindre interesseret i, for dem er jeg selvfølgelig i tvivl om er sande. Men de iagttagelser, Andreas har gjort om mit bidrag f.eks., det vil sige der hvor han skriver om, hvad der er på færde i teksterne, hvilke værdisætninger de sætter osv. , det er bare lige det jeg selv ville have sagt, hvis jeg ellers havde kunnet tale. Det føles som et kæmpe lykketræf at i hvert fald ét menneske som jeg ikke har arbejdet tæt sammen med i min skoletid(det vil sige her: Andreas)  kan forstå, hvad det er, jeg har forsøgt at sige med min skrift. Og også læsninger af de andre bidrag, Idas og Hannahs især, er jeg megaenig i og glad for, at en udenforstående har stået for.

http://www.atlasmag.dk/node/770

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s