videooplæsning

Denne video blev optaget af Andreas Amdy Eckhardt-Læssøe og Toke Frello i lørdags; det var til Atlas Magasins hjemmeside. Desværre blev videoen efterfølgende droppet af Atlas p.g.a. dårlig lyd og, tror jeg, dengset attitude, selvom det sidste ikke er med i den officielle begrundelse.

Det er gået op for mig for nylig hvad min identitet som forfatter er:

Grunge-bibliotekar.

*

5 thoughts on “videooplæsning

  1. Hej Lea; jeg tror måske ikke, at du linker til noget, som er en webadresse.. Altså jeg tror ikke, det er muligt at gå ind på det link overhovedet. Jeg kopierede det ind i browseren; den sagde: det er ikke en webadresse. Men jeg gad godt se videoen.!

  2. Det er svært ikke at blive enten (selv)højtidelig eller alt for ironisk, hvis noget af det man gerne vil er at fortælle om, hvor “normalt” det vigtige i teksten er blevet for én. Det har jeg en idé om du gør virkelig godt arbejde med her. Måske er det bare noget jeg synes, fordi jeg selv gør alt i verden for at undgå det sensationelle. Og tillykke med din nyfundne persona.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s