3. marts 2015

nu er jeg i Hanoi.

jeg har sagt at jeg ikke vil skrive dokumentar på internettet, og det gør jeg heller ikke. Nu fortæller jeg bare lige hurtigt hvad der sker. Som en slags trailer for noget der ikke eksisterer endnu, hæ, sådan kan eksistensen altid gå rundt og være trailer for noget der ikke eksisterer endnu

I skal være velkomne til at se ud gennem mine øjne!

og mit telefonkamera

klipper en film med øjnene

ensomheden er hellig, fordi den ikke er en naturtilstand, det er en linje af Lars Skinnebach som jeg holder af og stadig tror på, men til dét kan man tilføje, fordi ensomheden er hellig, må man indtage den i meget små doser og i øvrigt ikke gå og forveksle almindelig intolerance med denne helligdom

You cannot carve solitude out of loneliness, har Ida forklaret mig, at Lorrie Moore har forklaret hende

der er meget fuldt af tanker og billeder og samtaler her, og jeg er meget glad og zany og skriver det hele ned i min skrivebog og på computeren. Har også købt en masse ting f.eks. sko og jakker. Arbejder hårdt på ikke at blive fuldstændigt manisk.

læser: Susan Sontag, Miranda July, David Foster Wallace, Niels Fink Ebbesen.

sidstnævnte sørger lige for at jeg lærer lidt om lokale sites (Turen går til Vietnam)

de første tre er mine kammerater (Trip to Hanoi, The first bad man, A supposedly fun thing I’ll never do again)

så er der Emeli, min meget vidunderlige ven.

vi vidste at vi ville blive venner den dag vi havde købt to meget store stykker gulerodskage i Lomos Food Shop på Holbergsgade i frikvarteret. Vi syntes, glasuren smagte bittert og vi gik tilbage til forfatterskolen med kage i hænderne og råbte Gift! Gift!

og sådan er det hele tiden her, vi er bare to små katte der vælter rundt

så er der min far og Hien. De er megasøde. Deres hus er meget stort. De har en meget genert hund, der hedder Bo Nam Dinh.

min far har i dag forklaret mig om vietnamesisk parlamentspolitik.

men det kan jeg ikke sige så meget om her.

Hien har fortalt mig at der bliver slået hårdt ned hundetyve i Vietnam, hundetyveri er meget udbredt fordi her er mange restauranter, der serverer hundekød, men ingen hundefarme, men disse hundetyve er altså meget forhadte, fortæller hun, typisk får de tæsk og der bliver sat ild til deres motorcykler.

Min veninde Emily og min veninde Huong som jeg gik i skole med for 10 år siden er her også. Så det er Emily og Emeli og Huong, Huong har startet en skole for engelsk undervisning OG ejer en bar.

vi tager nok til Ha Long Bay på torsdag og sejler rundt alle fire

I morgen skal jeg se Ho Chi Minhs balsamerede krop, igen, han ligger i sit mausoleum mod sin vilje
han minder mest af alt om Snehvide
vi talte i dag om hvorvidt han vågner en dag, hoster det forgiftede æble op og rejser sig

han bliver restaureret i Moskva én gang om året, så han vågner nok ikke

vi skal spise frokost med Hiens forældre som kæmpede i krigen mod amerikanerne

nå men vil bare lige vise nogle billeder fra min telefon

IMG_0786

IMG_0826

IMG_0836

IMG_0839

IMG_0840

IMG_0841

der er også nogle sygt gode videoer, lidt blair witch project fordi jeg lige skal lære det, men ak de er for store til at blive oploadet her tror jeg vidst

ak

godnat godnat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s