thailand

hmm hvis man ikke ved det kan jeg fortælle at omslaget på min første bog er en kollage af en thailandsk pengeseddel ,, ved ikke om dette betyder at jeg har ødelagt mit forhold til Thailand, der vidst har det ret vildt over deres konge og rigtig dårligt med folk der håner deres konge, ikke at jeg mente det som en hån, tror heller ikke Fredrik Tydén som er billedkunstneren der lavede omslaget mente det som en hån, men alligevel. men hvis det er tilfældet at jeg er blevet bandlyst fra at rejse ind i landet kan jeg jo bare se de her rigtig gode YouTube-videoer fra festlige lejligheder med kongefamilien i stedet

https://www.youtube.com/watch?v=CENQ7hunals

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s