Idas drøm

Ida havde en drøm for nylig. I drømmen var hun på en slags jobcenter-lejrskole. Der var nogle meget entusiastiske konsulenter til mødet. En af dem var af spansk/latinamerikansk afstamning og var ekstra energisk, han havde en frisk nøglekæde om halsen. Mere dramatisk blev det dog da der var pause, så skulle de ud og gå en tur i landskabet, der desværre viste sig at være fuld af nogle meget dybe kløfter som alle var bange for at falde i. Jeg var rigtig glad for at høre om drømmen.

*

Ellers sker der ikke meget her, jeg har i dag sagt nej til at medvirke i Radio 24/7 og TV2 News Kultur vedrørende kvindelig dominans i dansk litteratur.Jeg svarede kort i går på nogle spørgsmål i denne artikel hvor jeg tror det meste bliver opsummeret, og henviser i øvrigt til Pablos lange statusopdatering på facebook, som der også henvises til i artiklen.

http://politiken.dk/kultur/boger/ECE2664197/forfattere-skaelder-ud-efter-personangreb-i-weekendavisen/

men hvorfor gad de ikke trykke et billede af min mandala, som p.t. er mit våben imod vreden

mandala

senere på dagen lavede jeg denne: (lavede altså to på en dag)

saada bonaire mandala

Det eneste jeg gider er faktisk at høre R.E.M.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s