tirsdag

åh nej søvnen igen, den forråder mig igen.

Så var jeg vågen fra 3 til 6 og nu sidder jeg her og føler mig som Bent Vinn Nielsen (det kære menneske).

En journalist brugte meget tid i går på at skrive på min facebookvæg at han ikke kan lide Judith Butler. Han var en rigtig debatlysten person, det var en kedelig samtale. Jeg var dygtig til ikke at blive vred. Jeg svarede kun når jeg alligevel skulle holde pause fra mit arbejde. Jeg synes han er køn på sit profilbillede. Jeg kan se under personlige oplysninger at han har læst Statskundskab og har gået på Rysensteen Gymnasium, en gift mand på 34 år.

Hahahaha. Hvor er det kedeligt og sjovt at leve.

Først da jeg gik min vanlige Bispebjerg-tur ud i det grønne, fra kontoret, begik jeg en fejl: Skrev en besked til en anden mand, en jeg kender personligt; skrev om vi skulle gå en tur samme aften.

Da det var blevet aften svarede han, at det kunne han desværre ikke, men rigtig gerne en anden aften.

Men jeg ved godt at han er i en kompliceret situation, det skrev han jo til mig på messenger dagen efter at han havde forladt min lejlighed kl. 2 om natten. Dagen efter at vi havde drukket the og whisky i mit køkken og han havde sagt: nu skal jeg hjem.

Og jeg havde kysset ham og han havde sagt:
Jeg synes du er virkelig dejlig men det er vigtigt for mig at tingene går meget langsomt.

Dagen efter på messenger viste det sig at der var en anden person, en tidligere, og det var uafsluttet, og åh nej.

Hahahahhaha.

Jeg lovede mig selv og lover mig selv at jeg ikke vil foreslå denne mand noget som helst mere.
Dette er et løfte jeg nok ikke vil kunne holde.

Jeg ligger søvnløs om natten fordi jeg øver mig hele dagen i at være upåvirket af fremmede menneskers fuldstændigt u-faglige ønsker om samtaler med mig på nettet. Jeg øver mig hele natten på at være upåvirket af mennesker som jeg holder af og i særdeleshed disse menneskers ligegyldighed over for mig.

Lydia Davis skriver:

“A few years ago, I used to tell myself I wanted to marry a cowboy. Why shouldn’t I say this to myself – living alone, excited by the brown landscape, sometimes noticing a cowboy in a pickup truck in my rearview mirror, as I drove on the broad highways of the West Coast? In fact, I realize I would still like to marry a cowboy, though by now I’m living in the East and married already to someone who is not a cowboy.”

Tanya Stephens siger:

2 thoughts on “tirsdag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s