brev til min mormor

i dag er det 10 år siden min mormor døde.

jeg savner hende og ville ønske, jeg ikke havde haft så travlt med at være 18 år i den periode, hvor hun var syg.

jeg var på Roskilde Festival, da min mor ringede og sagde, at nu tog de ud på hospitalet, for mormor var ved at dø.

min morfar siger, at han tænker meget på min mormor, men ikke så meget på, at hun er død. han kunne ikke huske, at det var 10 år siden i dag, da jeg ringede til ham. han sagde: Jeg snakker tit med Britt, derhjemme i stuen, og så ser jeg mig genert omkring. Hvis nu der var nogen andre, der hørte mig, så ville de måske tro, at jeg snakkede til dem.

men det er selvfølgelig rigtigt, hvad min morfar siger. man kan vel ligeså godt snakke til de døde, måske bliver de endda kede af det, hvis man altid omtaler dem i tredje person.

kære Mormor,
jeg tænker på dig i dag. tak fordi du levede helt indtil jeg blev 18 år, og alle de foregående år, og var mor til min mor og hendes lillebror. tak også for det her postkort, som du sendte mig i 1998, da jeg boede i Bangladesh. snart skal jeg til min ven Davids fødselsdag, han bliver 30 år i dag. Det er meget ældre end 20, som han blev den dag du døde, men der kendte jeg ham slet ikke, og jeg var kun 18. jeg skriver snart igen.kærlig hilsen Lea

postkortframormor1.jpg

 

postkortframormor2.jpg

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s