nu har jeg hørt interviewet, tak for tippet Caroline

kære Caroline !

nu ses vi jo på mandag , men nu ville jeg lige skrive tilbage også, f.eks. opdager jeg først nu at der var et link til Anne Carson-radio i din mail, som jeg glæder mig til at høre.

Swimming for calming purposes er jo en genial titel til en mail eller til hvad som helst.

jeg håber det går godt med rumdeleren, og at du slænger ting på den i ét væk. jeg er glad for at du kan lide Panser og tænkte nok at du i særlig grad ville kunne lide Andy-delen.( I øvrigt er drama-delen også meget inspireret af Anne Carson, både Autobiography of Red og Antigonick)

Kan også huske at du engang læste en tidligere version af en Andy-tekst (den med rævemærkerne i knivhylsteret) og sagde : Yes!!!

Andy, det er nok den eneste decideret barndomseringdringsroman jeg kommer til at skrive, og så er en del af det endda helt opdigtet. sådan er det vidst med barndommen.

har du læst Monique Wittig? https://da.wikipedia.org/wiki/Monique_Wittig

jeg har læst en del af hendes debutroman, den der hedder L’Opoponax, den er smuk og dejlig, men også svær at læse i lang tid af gangen, fordi den er skrevet fuldstændigt fra et barns perspektiv, inklusiv kommatering og associationsrækker.

Kedelig som det kan være kedeligt at snakke med et barn i lang tid tror jeg, fortryllende, kedeligt og så fortryllende igen.

Jeg glæder mig til at høre om din rejse og hjemkomst!

jeg var hjemme hos den gode Mette Holm i går, i Esrom, hun er venner med min far og havde inviteret os på frokost. Hun var virkelig sød og det var hendes datter Felicia også. Felicia havde bagt rabarberkage og vi pillede fjordrejer .

kærlig hilsen og vi ses snart !

2 thoughts on “nu har jeg hørt interviewet, tak for tippet Caroline

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s