homeland poetry

Her kommer en plotspoiler, så er I advarede:
Jeg var oprigtigt overrasket da Brody gik hen og døde ved hængning i sidste afsnit af tredje sæson. Det hele gik så hurtigt og jeg forventede roligt endnu en spektakulær redning; Carrie der havde udtænkt noget smart. Men så døde han bare; blev hejst op i en kran og sprællede; indtil han holdt op med at sprælle, og nu er han væk og ude af serien. Jeg forventer selvfølgelig en del flashbacks, og Carrie skal snart føde. Carrie, my baby. Jeg hører Brazzaville, et indiepop-band jeg på en måde hader, albummet Jetlag Poetry som jeg i særdeleshed på en måde hader. En sød melankoli om at være meget ude at rejse, ak, det er sødt som de der pastelfarvede pastil-armbånd man gik og suttede på som barn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s