lad dette møde blive husket

Lad dette møde, disse vidnesbyrd og præsidentens svar til dem blive husket. Lad de små hænder, der holder huskesedlen med de omsorgsfulde ord, ryste med viden om deres ejers uendelige nederlag. Lad ham blive skudt ned af sine egne livvagter. Lad ham dø i en alder af 99 på et plejehjem uden tilstrækkelige ressourcer. Lad ham aldrig dø, og i stedet lide de evige pinsler forbeholdt den levende, gamle krop. Lad ham blive glemt, når verden er blevet forandret. Lad dem som forandrede verden blive husket.

IMG_5796 2.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s